Word partner van de tofste club van Antwerpen!

DIEFKA hecht heel veel waarde aan haar partners.
Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van een samenwerking!  

Trotse partner van DIEFKA

Addict Store

Addict Store is een ambitieus, dynamisch- en service georiënteerd bedrijf, waar RUNNING, triatlon, fitness, yoga en duursport(en) centraal staan.  Ze staan garant voor een topservice, AAA merken, een steeds vriendelijke en open minded klantenrelatie en doorgedreven kennis van hen metier.  ALLE niveau’s van sporters zijn er welkom!

Trotse partner van DIEFKA

AniCura

In België is AniCura nog een redelijk nieuwe naam binnen de diergeneeskunde. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor elk huisdier wordt. 

Trotse partner van DIEFKA

Medical Werff

Medical Werff in Amsterdam is een groothandel in medische producten.

Voor het leveren van hoogwaardige medische- en chirurgische instrumenten en gerelateerde producten bent u bij Medical Werff aan het juiste adres.

Trotse partner van DIEFKA

Vincent Leermiddelen Scientific

Sinds 1947 is Vincent Leermiddelen Scientific groothandel en producent van didactisch materiaal. Met meer dan 40.000 artikelen in het gamma, vindt u hier zeker het perfecte materiaal voor elk vakgebied.
Naast een uitgebreide webshop hebben ze ook nog eens een locatie naast de A12 in Wilrijk!

Trotse partner van DIEFKA

Xerius

Ben je zelfstandige of ondernemer? Reken dan op Xerius om je zaak te laten draaien. Xerius helpt jou bij je administratie en ondersteunen jouw sociale zekerheid als zelfstandige. En dat je hele loopbaan lang, van vóór je start tot na je pensionering.

Ook partner van DIEFKA worden?

Benieuwd naar ons partnerdossier of heeft u een eigen voorstel?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!