Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Lars Houtman

Peter

Lars voorstellen door de ogen van een eerstejaars, in vergelijking met de mensen die hem al zo lang kennen is dat best een ding, vond ik. Hij is namelijk al jaren actief bij DIEFKA en ik heb hem pas 1 jaar meegemaakt. Doordat hij al zo lang actief is, dacht ik dat hij daardoor wat onbereikbaar zou zijn, maar niets was minder waar. Lars is namelijk de vriendelijkheid zelve, altijd in voor een praatje en voor je het weet ben je uren verder. Zo ook tijdens ons eerste praatje, wat begon met: “Dit is niet je eerste keer dansen op boven de 150 BPM zeker?”. En voor ik het wist stonden we in plaats van te dansen in de KP, te praten over onze voorliefde voor hardstyle en festivals wat ook resulteerde in een feestje samen, YES! Liefde voor dieren, verstand van computers, berengezellige Brabander, in voor feestjes, powernappend tijdens corona-work-out, cute couple met Frie. Vul het rijtje zelf maar aan wanneer je hem tegenkomt! Ik hoop dat jullie ondanks deze … coronatijden de kans krijgen om Lars te ontmoeten, want zijn passie voor het delen van zijn verhalen is echt uniek. Gegarandeerd niet meer kunnen praten van het lachen of zo stom naar je telefoon lachen. TIJD VOOR EEN GIFJESWEDSTRIJD! Je verliest al op voorhand, sorry. Lars was vorig jaar naast onze ontzettend geliefde cantor, zelfs de allereerste McCantor van het McDonald’s Praesidium! Dat bewijst toch zeker wel zijn passie voor sfeer en gezelligheid! Hij vond het tijd om na 6! jaar het Praesidium te verlaten, maar is door zijn trouwe jaren als praesidiumlid benoemd tot erelid als Peter. Zo kunnen we gelukkig blijven genieten van zijn gezelligheid en profiteren van zijn ervaring en levenswijsheid!

Dixit,

Jeanine Breen

Feest 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!