Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Robert Ilsbroukx

Materiaalmeester

Beste DIEFKA-leden,

Voor alle diergeneeskunde studenten van groot belang, stel ik aan jullie voor onze materiaalmeester voor het aankomend jaar: Robert. Of zoals ik hem ken Roger. Roger and I go way back. Hij is begonnen als student Biomedische Wetenschappen voordat hij de overstap maakte naar diergeneeskunde. Tijdens dit jaar zijn wij samen in de schachtengroep van Biomedica beland. Door vaak samen op te trekken met elkaar tijdens activiteiten heb ik deze jongen steeds beter leren kennen. Zo kan ik jullie alvast vertellen dat deze jongen misschien wat stil is in het begin, maar zodra je hem beter leert kennen zal je al snel merken dat je veel aan hem hebt als vriend. Roger staat klaar voor alle mensen in zijn buurt, of dat nu is om te feesten, te klagen over het leven of je hart te luchten. Het is allemaal geen probleem. De eerstejaars zullen vooral veel in contact komen met Roger. Als materiaalmeester zal hij pasmomenten en ophaalmomenten van al het practicummateriaal organiseren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Roger dit foutloos zal klaar spelen. Alle uitleg over het materiaal zal nog komen, maar mocht je daarna nog vragen hebben kan je die met een gerust hart stellen. Hoewel het er met de huidige corona situatie niet zo snel in zal zitten kan je Roger vaak in de Konijnepijp of den Hagar vinden voor een TD of cantus. Laten we met z’n allen hopen dat we binnenkort Rogers dansmoves weer kunnen aanschouwen, terwijl we gezamenlijk een pint, cocktail of shotje achterover slaan. Ohja, deze boy is nog single dus je weet wat je te doen staat 😉

Dixit,

Tim de Hoogt

Peter 2020-2021

V.U. 2019-2020

Praeses 2018-2019

Vice-praeses 2017-2018

Vice-praeses 2016-2017

Sport 2015-2016

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!