Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Sophie Croonen

Zedenmeesteres

Aan mij de eer om de lieve Sophie aan jullie voor te stellen. Ik heb Sophie twee jaar geleden leren kennen tijdens onze doopperiode als mijn mede-schacht. Sophie is een supergezellige, sociale meid die altijd in is voor een praatje. Ook van het feesten is ze niet vies. Naast dat ze een trouwe bezoeker is van de KP, zul je haar ook vaak tegenkomen op een cantus. Hier is ze namelijk helemaal wild van. Enthousiast meezingend, proostend en dansend heeft ze er al heel wat op zitten. Dit is één kant van Sophie die ik heb leren kennen tijdens een doopperiode (en door de jaren heen natuurlijk), maar er is nog een andere kant van Sophie die ik heb leren kennen, ook tijdens een doopperiode. Ditmaal niet tijdens onze eigen doopperiode, maar de doopperiode die we doorbrachten als commilito langs de zijlijn. En ik moet zeggen Soof, hier schrok ik toch wel een beetje van… haha. Zodra de eerste doopactiviteit begon en jij je doopfrak er eens goed voor aan had getrokken, ging er een knop om. Van de lieve Sophie was er niet veel meer over: je zat volledig in jouw rol. Misschien dat je hier nog wel meer van genoot dan van je geliefde cantussen… De schachten, not so much. Maar als er iets is waar ik ook zeker achter ben gekomen afgelopen jaren, is het dat Sophie er altijd voor iemand is zodra dat nodig is. Ze zal altijd een luisterend oor bieden en je helpen waar ze kan. Daarom denk ik dat jij het dit jaar super gaat doen als Zeden Soof! De perfecte combinatie tussen streng, hard en tegelijk ook de grenzen aangeven en jezelf als fijn contactpersoon voor de schachten opstellen. Ik wens je heel veel succes en vooral heel veel plezier dit jaar! Hopelijk gooit onze Rona niet te veel roet in het eten…

Dixit,

Floor Meijers

Vice-Praeses 2020-2021

 Quaestor 2019-2020 

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!