Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Esther Wisse

Schachtentemster

Beste leden & sympathisanten,

Ik mag met veel trots onze DIEFKAanse bron van motivatie voorstellen, degene die elke sportwedstrijd tot het uiterste gaat en de persoon waarbij “opgeven” niet in haar woordenboek staat. De enige echte Esther Wisse! Ik ben samen met Esther gedoopt bij DIEFKA en als je haar ontmoet weet je al direct: deze pittig meid is een katje die je niet zonder handschoenen kan vastpakken. Ze blinkt uit in voetbal en paardensport en daardoor was de functie Sport vorig jaar ook op haar lijf geschreven. Met een gedreven en vurig karakter gaat ze nooit een weddenschap of wedstrijdje uit de weg. Al draait het niet altijd uit tot een overwinning, met Esther in uw team heb je gegarandeerd plezier! Maar dit jaar mag ik haar aan jullie voordragen als Schachtentemster! De nieuwe schrik van alle schachtjes heeft een lever die zegt borderline alcoholist, maar zelf is ze een fenomenaal feestbeest in hart en nieren! Wil je haar tegenkomen? Ga dan maar naar de dansvloer waar ze altijd helemaal los gaat, ze bijt niet, allee ik beloof niks! Als korte samenvatting kan ik zeggen dat Esther een griet is met het hart op de juiste plaats, iemand waar je altijd mee kan lachen en waarbij het ENT-HOU-SIASME afdruipt. Dus Esther blijf voor altijd jezelf!!!

Dixit,

Robert Ilsbroukx

Materiaalmeester 2020-2021

P.R. 2019-2020

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!