Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Naomi Hofstede

Quaestor

Liefste leden, sympathisanten en eerstejaars,

Ik mag jullie met plezier voorstellen aan onze Quaestor van dit jaar: Naomi. Ik heb Naomi leren kennen tijdens mijn schachtenjaar en ze is nu een van mijn beste vriendinnen. Naomi is een leuke, spontane meid die weet wat ze wil. Ze is altijd mijn go to buddy voor een voordrink en een feestje. Op activiteiten hebben we bijvoorbeeld altijd het goede voornemen om samen 1 fles brût te delen “want dan drinken we minder”. Dit klinkt altijd als een goed plan, maar 5 à 6 flessen verder bedenk je  dan, dat je net zo goed gewoon zelf een fles had kunnen kopen. Dit gebeurt (helaas) elke keer weer. Op cantus en TD’s drinken we ook altijd samen, beginnend met smurfjes “want 1 smurfje is geen smurfje”. Op Kringraad feestje was 1 smurfje dus ook niet goed genoeg en werd het dus een beker blue i.p.v. 1 shotje. Kortom; Naomi weet hoe ze moet drinken, al zal het na deze lange Coronapauze wel weer wat zwaarder worden…

Naomi, komend schooljaar gaan we alle gemiste feestjes, gala’s, ledenweekend etc. inhalen en er een top jaar van maken (natuurlijk ook studeren). Je bent een toffe meid, waar ik altijd terecht kan als er wat is en een van mijn beste vriendinnen. Buiten dat ze van feestjes houdt, is ze ook heel verantwoordelijk. Ik heb dan ook absoluut geen twijfel dat Naomi een top Quaestor gaat worden! We gaan er een top jaar van maken!

Dixit,

Esther Wisse

Schachtentemster 2020-2021

Sport 2019-2020

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!