Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Floor Meijers

Vice-praeses

Hallo oude en nieuwe leden,

Aan mij de eer om onze zeer geliefde semi-ginger en nieuwe Vice-Praeses dit jaar aan jullie voor te stellen; namelijk Floor. Floor is een van de meest grappige, zorgzame en lieve personen die ik ken. Als ik aan floor denk, kunnen er 2 bepaalde dingen niet aan het beeld van floor ontbreken; namelijk de extreme onhandigheid van deze meid en het Brabantse feest gedrag. Carnaval is dan ook zeker niet te missen! Deze 2 eigenschappen zijn dan ook de oorzaak van al vele onvergetelijke en hilarische momenten. Floor heeft ook zeker een blauw-geel hart, ze zal altijd voor DIEFKA klaar staan. Vorig jaar heeft Floor bijvoorbeeld de functie Quaestor op zich genomen, wat voor een 1e jaar praesidiumlid een erg grote verantwoordelijkheid is en ze heeft dit echt super goed gedaan. Dit is een van de vele redenen waarom ik denk dat Floor het als Vice-Praeses kei goed gaat doen. Haar Brabantse roots komen om nog een reden naar boven: ze heeft namelijk ook zeker geen blad voor de mond als ze het ergens niet mee eens is. Dit in combinatie met haar lieve, verantwoordelijke karakter laat voor mij geen twijfel over dat zij dit jaar, samen met Bram, tot een erg goed DIEFKA jaar gaat brengen.

Dixit,

Mitchell ter Wisscha

Mentor 2020-2021

Sport 2019-2020

 

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!