Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Bram Rijnsbergen

Vice-praeses

We hebben een B!

We hebben een R!

We hebben een U!

We hebben een M!

DAT MAAKT ONZE BRUMMIEEEEEE! Onze Brum AKA Kitty AKA RIJNSBERGEN is een van de twee Vice-praesides die DIEFKA dit jaar rijk is. Met zijn onuitputtelijke rust en zenheid zal hij één van de rotsen zijn, waar Michèle (zijn vriendin en tevens onze Praeses) op kan bouwen. Even een korte samenvatting over wie Brum is: fitnessbeest, feestbeest en… euh… beestbeest. Zijn huisdieren zijn onder andere zijn koningspython Ap en zijn 60 jaar oude oma schildpad Stoffeltje. Ik ga niet liegen, Brum is erg leuk om naar te kijken… Maar aangezien je hem gewoon in Antwerpen kan bewonderen, heb ik foto’s van Ap en Stoffel toegevoegd. Waarom nou zulke exotische dieren? Brum is allergisch voor dieren met haar. Not kidding. Je zal maar diergeneeskunde doen, en tegelijkertijd allergisch zijn voor honden, katten, konijnen, etc. Brum doet het gewoon toch 😉. En dat vat deze jongen wel ongeveer samen. Brum heeft een sterke wil en een gigantisch doorzettingsvermogen. Daar bewonder ik hem ontzettend voor. Mocht je ooit een rustige babbel willen, wees dan niet bang om hem aan te spreken. Geen enkele vraag is hem te vreemd. Zijn vorige taak in ons Praesidium was die van ‘Zedenmeester’. Dit houdt in dat je de schachten (eerstejaars leden) begeleidt door de taken die de doop inhoudt en ze helpt als ze het moeilijk hebben. Dit heeft hij fantastisch gedaan, daardoor weet ik zeker dat hij zijn huidige taak als Vice ook met succes zal volbrengen. Brum, ik ben blij dat je in het team zit. En aan de rest: ik ben blij dat Brum in het team zit. Je moet écht niet twijfelen om hem aan te spreken met vragen over de studie, DIEKFA, Ap en Stoffel, et cetera. Als je een icebreaker nodig hebt: vraag ‘m om het ene filmpje waarbij Stoffel watermeloen eet. Oja, zijn mama’s hebben hem eigenlijk “Bram” genoemd. Maar daar doe ik niet aan.

Dixit,

Lars Houtman

Peter 2020 – 2021

Cantor & PR 2019 – 2020

Cantor 2018 – 2019

Cantor & Materiaalmeester 2017 – 2018

Praeses 2016 – 2017

Vice-praeses 2015-2016

Sport 2014 – 2015

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!