Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Michèle Van Den Broeck

Praeses

Beste DIEFKAnen,

Ik heb het genoegen om jullie aan onze Praeses en een van de leukste meiden van Wilrijk voor te stellen: Michèle, beter bekend als Michelé of Vegan. Michèle lijkt op het eerste gezicht een beetje serieus en rustig, maar als je haar beter leert kennen merk je al snel dat deze meid stiekem knettergek is. Hoe vaak ik wel niet met haar stuk heb gelegen in de bib, omdat we weer eens de slappe lach hadden (sorry not sorry voor onze mede bib-gangers hihi). Zo wist Michèle zeker dat alle tokkies in Nederland van Tokkie Eiland afkomstig waren en dat ze ofwel met de boot ofwel zwemmend naar Nederland zijn gekomen. Nou ik kan je vertellen ik kwam niet meer bij van het lachen.

Michèle zal ook niet snel een pintje afslaan. Alhoewel, geef deze meid de keus tussen een pint of een beker vol met blue curaçao, dan kiest ze zeker voor de blue curaçao. Zodra Michèle een beetje zatjes is, gaat ze iedereen vertellen dat ze van hen houdt en zal ze iedereen knuffelen (een vaker voorkomend symptoom van dronkenschap). Als medeoprichter van de FundumFam is Michèle ook zeker niet vies van cantussen. Pvc-buis fundum, pizzadoosfundum, DIEKAstickerfundum: je kunt het zo gek niet bedenken. Haar favo uitspraken zijn: ‘DAS NIE VEGAN!’ en ‘Praesidium ex’. Deze laatste uitspraak vindt zijn oorsprong in de eerste DIEFKA-activiteit van afgelopen jaar, waarbij de Praeses gebruikelijk de activiteit afsluit met ‘activiteit ex’ (something went wrong, obviously). Maar even genoeg gegrapt. Michèle is een lieve zachtaardige meid die altijd voor iedereen klaar staat. Voor het tweede jaar op rij heeft Michèle deze functie op zich genomen en ik weet zeker dat ze dat weer mega goed gaat doen!

Lieve Vegan, ik ben heel blij dat ik jou een van mijn beste vriendinnetjes mag noemen!

 

dixit, 

Sophie Croonen

Zedenmeesteres 2020-2021

Feest 2019-2020

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!