Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Tim de Hoogt

Peter

Beste DIEFKAnen, beste nieuwe leden, of zoals Tim het zou zeggen, beste sl*****bakken,

Hoe zal ik beginnen met het voorstellen van Opa 2, want ja dat is al 5 keer voor mij gebeurd de afgelopen jaren. Ja, jullie lezen het goed, deze man heeft 5 jaar lang tijd gestoken in deze vereniging, waardoor hij natuurlijk de functie Peter zeker verdiend heeft. Niet dat ik denk dat we na dit jaar Tim niet meer gaan terugzien op een DIEFKA-activiteit, want waar Tim gratis kan drinken is Tim gegarandeerd bij. Het is een Hollander in hart en nieren! Naast dat onze Timba steeds aanwezig zal zijn bij alles waar gratis op staat, is hij ook zeker aanwezig als de muziek maar past bij het ritme van zijn getwerk. Moest dit niet zo zijn, zal hij nog wel een poging wagen om er iets moois van te maken bij ‘de befaamde paal’ die soms aanwezig is in onze geliefde KP. De optie daarna is Tim die buiten aan de KP, met een frietje van de Speedy in de hand, zijn levensverhalen deelt met de jongere generatie (ofwel verteld hoeveel beter het leven was voor 2000 kindjes Wilrijk kwamen infiltreren). Mocht er die week dan toch geen goeie TD zijn geweest, zal deze man wel alle cantussen zijn afgegaan, want daar kan hij ook wat van. Zijn teller zal sowieso al boven de 100 zijn, ook al denk ik niet dat hij die allemaal nog herinnert. Tim vindt het namelijk helemaal niet erg om het zwijn uit te hangen op een cantus, sterker nog: soms is zwijnen zijn doel. Waarschijnlijk nog het liefst zwijnen en wijnen. Volgens mij bestaat er geen mooiere combo voor Tim, maar naast al dat gekke gedoe komt zijn grafstem, zoals hij het zelf altijd noemt, er zeker bovenuit. Naast alles wat ik net over onze Timba heb verteld, moet er ook wel gezegd worden dat hij een absolute meerwaarde is geweest voor DIEFKA. Hij heeft zich jaren ingezet en DIEFKA vaak uit de nood geholpen wanneer het moest. Hij heeft mij ook ontzettend geholpen vorig jaar (aka veel te vaak vragen moeten oplossen toen ik het even allemaal niet meer wist), dus daar ben ik hem ook wel heel dankbaar voor. Dit was alweer genoeg melige praat, meer ga ik Tim niet aandoen. Al bij al is het een topkerel, maar zou ik je toch willen waarschuwen niet aan zijn haar te komen. Iets met: ‘my body is a temple’ of was dat nog een andere reden dat hij geen alcohol meer ging drinken na een stevig avondje?

Dixit,

Michèle van den Broeck

Praeses 2020-2021

Praeses 2019-2020

Sport 2018-2019

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!