Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Femke de Boer

Scriptor

Aan mij de eer om deze lieve sociale meid, trotse inwoner van het blauwe krotje en onze Scriptor voor 2020 – 2021 voor te stellen, Femke. Afgelopen jaar kwam Femke helemaal uit het hoge noorden naar Antwerpen om Diergeneeskunde te studeren en kwam zij het mooie blauwe kot versterken. Dat ze hier niet enkel kwam om te studeren was al gauw duidelijk. Zo is ze voor alles in: een kopje thee na een zware dag les, een gezellige avond wat drinken (lees: fataal gaan), een avond cantussen (met uitgebreide fotosessies) of een TD waar ze altijd op de dansvloer terug te vinden is met haar onmiskenbare signatuur dansje, om vervolgens altijd de avond af te sluiten met haar meest geliefde stokbrood met kruidenboter. Kortom: Fem is altijd in voor een leuke avond, een feestje, of gewoon een praatje. Juist omdat Femke zo sociaal is was ze afgelopen jaar, hoe kort het ook was, altijd op alle DIEFKA-activiteiten te vinden, van een TD of cantus tot alle interfacs, iets waar ze dan wel meer was voor de sfeer dan om te sporten. Hoe graag ze zelf ook meedoet, gebeurde dat toch niet zo heel vaak. Femke is namelijk een beetje een kluns. Zo heeft ze altijd wel vijf nieuwe blauwe plekken van onbekende oorzaak en zijn trappen en fietsen toch niet haar grootste vriend, als we de verhalen en haar moeder op onze Vrienden & Familiecantus moeten geloven. Hoe klunzig Femke ook is, zo creatief en taalvaardig is ze dan weer wel. Van enthousiaste verhalen schrijven tot mijn spelling voor de duizendste keer verbeteren, ze doet het toch allemaal met plezier. Mede hierom denk ik dat Femke haar functie als Scriptor meer dan goed uit zou voeren en ben ik toch wel heel blij dat ze het DIEFKA Praesidium komt versterken!

Dixit,

Naomi Hofstede

Quaestor 2020-2021

V.U. 2019-2020

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!