Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Niels Witberg

V.U.

Lieve toekomstige schachten, leden en sympathisanten,

Graag wil ik jullie voorstellen aan Niels, ofwel het creatieve brein van DIEFKA. Hij zal dit jaar de taak van V.U. op zich nemen en ik ben ervan overtuigd, dat hij dit gaat rocken. Waar hij zijn creativiteit vandaan haalt, weet ik niet, maar je hoeft hem maar een half woord te geven en er komen de grootste en leukste ideeën uit! Hij helpt graag anderen en denkt ook altijd mee. Ook staat hij open voor feedback en zorgt altijd dat iedereen tevreden is. Ik heb Niels leren kennen bij de doop van DIEFKA als een hele lieve, spontane, vriendelijke en enthousiaste jongen, die altijd een gesprekje met je wil aangaan. Hij is altijd in voor een avontuur, want niks is gek genoeg. Hij heeft een passie voor veel verschillende dingen, zoals zijn bandje, zijn eendjes en vooral ook voor zuipen. Hij is op ieder feestje aanwezig en je kunt hem zeker niet missen, want hij is bijna 2 meter lang. Als je hem tegenkomt, doe dan zeker een drankje en dansje met hem! Naast al het feesten is Niels ook erg gemotiveerd voor zijn studie en probeert het altijd zo te plannen, dat er ook genoeg tijd is om te feesten. Kortom een DIEFKAan in hart en nieren.

Dixit,

Evelien Rossen

Materiaalmeester & mentor 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!