Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Eva Tholhuijsen

P.R. – Feest

Beste DIEFKAnen, sympathisanten en eerstejaars Riemen vast, vodkaflessen open en takken neer, want in dit stukkie tekst ga ik jullie voorstellen aan een topgriet die ikzelf vorig jaar heb mogen leren kennen. Eva – beter bekend als Takkie – banjert nu al een jaar rond in het mooie Wilrijk en dit academiejaar vervult zij niet één, maar twee functies binnen het DIEFKA Praesidium: P.R. en Feest. Ik daag je uit om iedere keer als je haar (of een van de andere Feesten) ziet, te roepen: “WAAR IS DAT FEESTJE?” dan krijg je gegarandeerd een leuke reactie. Bij Takkie zal het iets zijn in de trant van “VODKAAAAA!!!” … En wat gaat ze deze functie fantastisch uitvoeren, dat is iets waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken. Deze meid is organisatorisch echt top, kan snel creatieve beslissingen maken en heeft een inzicht van hier tot Tokio. Dus mijn antwoord op dé vraag is: het feestje is absoluut bij Takkie. Hiernaast, Eva d’r hoofdfunctie – P.R. – een functie die op haar lijf geschreven staat. Ik heb ontzettend veel geluk dat ik haar assistent mag zijn. Ze staat ongelooflijk sterk in haar schoenen en is helemaal klaar om voor DIEFKA meer sponsors te regelen dan ooit tevoren. Dit lijkt mij een goed AANKNOPINGSPUNT voor een samenwerking 😉 Kortom, Eva is de perfecte samenvoeging van serieus en sfeer en daarom kijk ik heel erg uit naar een praesidiumjaar met haar. Takkie, enorm veel succes. WE GAAN KNALLEN!!!

Dixit,

Wessel Bolwerk

Cantor 2020-2021

Vice-Praeses 2019-2020

Schachtentemmer 2018-2019

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!