Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Youri Speth

Feest

Liefste leden, sympathisanten en toekomstige schachten!

Ik heb het genoegen om Youri aan jullie voor te stellen. Al zal hij ook omkijken als hij kreupe, kreupel, kreupeltje of kreupelsteeltje hoort. Hij gaat het Praesidium versterken als één van de Feestjes. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij dit geweldig gaat doen. Je hoefde nooit bang te zijn dat je niemand had om mee naar TD te gaan, want daar was Youri, hij heeft er nagenoeg geen 1 gemist. Of hij nou college had of met krukken liep, niks hielt hem tegen. Ja je leest het goed, zelfs met zijn geliefde krukken stond hij pintjes weg te tikken in de KP, het liefst tot zo laat mogelijk. Het kwam dus nog wel is voor, dat hij is de les zat en lachend zei: “Ik ben nog steeds dronken”. Ik hoor je al denken, zal vast wel vroeg in de ochtend zijn geweest, maar nee, dit was om 2 uur ’s middags. Zo zijn er nog veel meer mooie verhalen te vertellen over Youri, zoals toen hij zich had buitengesloten van zijn kot zonder jas, of toen hij zich had verslapen voor interfac. Zoek hem een keer op en hij zal je dit in geuren en kleuren vertellen. Je ziet hem niet over het hoofd, en kan er ook zeker niet omheen, want hij is namelijk een meter of 2 en zijn haar is net zo rood als het logo van zijn favoriete voetbalclub: FC Utrecht. Wat ik zeker niet kan vergeten om te vermelden, is zijn talent voor pinten achterovergooien, of te wel adten. Je hoeft maar met je ogen te knipperen en het bier is al op. Zo heeft hij dit op afgelopen kroegentocht maar liefst 15 keer laten zien (iets met 45 adtjes). Om te lachen moet je ook zeker bij Youri zijn. Hij heeft een onwijs gevoel voor humor, en dan vooral op het gebied van woordgrappen en droge humor. Naast al dit is gewoon Youri echt een top gozer. Ik heb super veel zin om dit jaar met jou en alle andere samen te werken.

Dixit,

Madelief Dolk

Sport 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!