Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Jeanine Breen

Feest

Ik zou jullie graag voorstellen aan een van de meest te gekke meiden uit heel Wilrijk! Ze staat bekend onder vele namen; Oma Kees, Koningin van de Katers, de Bierkelder, Levensgenieter en zo gaat de lijst nog wel even door. Haar echte (roep)naam is echter Jeanine. Dit jaar is Jeanine een van onze Feestjes en ik moet zeggen dat ik echt hoop dat ze dit jaar nog een knalfuif neer kan zetten! Dat gaat namelijk helemaal te gek worden. Deze meid is altijd wel in voor een feestje. Lagen wij de hele dag met de meest verschrikkelijke kater ooit op bed, stonden we dezelfde avond nog met de beste dansmoves (classic grasmaaier) te swingen. Lekker vlogje op de fiets en volgende ochtend (lees: middag voor Jeanine) weer in de collegezaal. Ochtend is niet haar favoriete deel van de dag, maar zodra er koffie is, komt het wel goed. Ook is Jeanine een echte festivalganger, het is best moeilijk om d’r eentje te noemen in de buurt waar ze nog nooit is geweest. En niet te vergeten: “verkleed feestjes zijn de beste feestjes”. Er is nog wel iets heel belangrijks om te weten; Jeanine woont in Ouddorp, dit is GEEN Zeeland (thank me later) :D. Daarnaast heeft ze afgelopen augustus een nieuwe inwoner gekregen bij haar thuis, Hunter, de meest ondeugende pup ooit. Maar heel eerlijk de puppy updates zijn het hoogtepunt van de week. Ondanks alles, weet ik zeker dat we er een knaller van een jaar van gaan maken!

Dixit,

Femke de Boer

Scriptor 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!