Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Madelief Dolk

Sport

Beste Paardepoeplezers,

Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan mijn geweldige mede sportje voor dit jaar: Madelief. Madelief is een gezellige, aardige en ronduit leuke meid. Ze is een bewezen harde werker en ze werkt bij een restaurant. Sportief is ze ook zeker, ze heeft vroeger op korfbal gezeten en ze was vorig jaar vrijwel altijd aanwezig op de interfacs. Ook is ze heilig fan van Feyenoord (voor de mensen/Belgen die Feyenoord niet kennen, de beste profvoetbalclub van Nederland ;)). Naast sport houdt madelief ook wel van een feestje. Vorig jaar was ze vaak genoeg te vinden op TD’s, waar ze zeker niet te verlegen was om haar beste dansmoves te showen. Sinds kort is ze ook eigenaar van haar eerste eigen auto. Hiermee kan ze dus lekker door Antwerpen scheuren. Wel wil ik haar aanraden op te passen met parkeren, ik heb hier zelf niet echt goede ervaren mee namelijk (sleepkosten zijn hoog, heel hoog) … Persoonlijk heb ik nog nooit een ongezellige avond met Madelief meegemaakt en ik hoop dat we er dit jaar nog een hoop meemaken, zowel bij de sportevenementen als bij andere evenementen (dus zeker naar de sportevenementen komen :)). Ik verheug me ontzettend om volgend jaar samen met deze toffe meid voor DIEFKA-Sport te mogen zijn en ik denk dat we een heel goed team zullen zijn!

Dixit,

Olaf Stadhouder

Sport 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!