Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Olaf Stadhouder

Sport

Liefste leden, sympathisanten en eerstejaars,

Met alle plezier mag ik Olaf aka sneeuwpopje aan jullie voorstellen. Ik heb Olaf vorig jaar leren kennen tijdens de verkenningsdagen; DE week waaraan ik de allerleukste herinneringen overgehouden van het afgelopen jaar. Dusss pappie en mammie zeer hartelijk bedankt!! Maarja nu weer terug naar Olaf. De eerste ochtend van de verkenningsdagen leek hij een hartstikke rustige en stille jongen, maar naarmate de week vorderde bleek dat best mee te vallen. Zo was hij zeker niet te beroerd om te gaan paintballen met een speciale touch ūüėČ of om helemaal naar de tering te gaan op de eerste TD. Nouja, dat laatste was het plan, maar langer dan 5 min hebben we het niet volgehouden‚Ķ Na die geweldige week hebben we met ons verkenningsdagen groepje besloten om ons de laten dopen bij DIEFKA en aankomend jaar zitten we met bijna de hele groep nog eens in het Praesidium ook! Dit jaar zal je Olaf vooral kunnen herkennen aan zijn prachtige koningsblauwe lint, maar vorig jaar was hij nog wel eens te zien als de jongen die tijdens college zelfgebakken koekjes verkocht in een Olaf onesie. Dit was een van de opdrachtjes van zijn koopster en oh wat was dat hilarisch, maar wat waren die dingen toch vies. Wat veel mensen overigens niet van hem weten is dat Olaf tot een jaar geleden nog de sport cricket uitoefende. En wat nog minder mensen zullen weten, is dat hij er nog hartstikke goed in was ook! Deze sporttalenten heeft de fanatieke Olaf het afgelopen jaar kunnen gebruiken tijdens de vele ASL-wedstrijden en interfacs waaraan hij heeft meegedaan. Als het moest stond hij er meerdere keren per week en iedere keer met rete veel enthousiasme op het veld. En jawel, zelfs na die vermoeiende wedstrijden was een cantus of TD voor die jongen geen enkel probleem. Kortom Olaf is een DIEFKAan in hart en nieren en gaat zijn functie als Sport fantastisch vervullen!

Dixit,

Eva Tholhuijsen

P.R. & Feest 2020-2021

 

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!