Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Mitchell ter Wisscha

Mentor

Hallootjes iedereen, vergeet alles wat je weet van het boek van Roald Dahl, want ik ga jullie nu vertellen hoe de GVR echt is. Mitchell, aka de GVR, is een sportieve, lange, vriendelijke, feestende, lange, grappige en behulpzame jongen en ohja hij is ook best lang. De kans dat je Mitchell tegen gaat komen is vrij groot aangezien hij op campus, bij ASL, bij interfacs en (hopelijk dit jaar nog) in de KP te vinden is. Mitchell was vorig jaar sport en zal dit jaar mentor zijn, iets wat hij 10000% zeker goed zal doen. Een functie die bij hem past en waar hij met zijn motivatie sowieso het maximale uit gaat halen. En die motivatie tekent hem ook, zo heb ik hem bij ASL zowel vanuit het doel als langs de zijlijn zijn stinkende best zien doen en de longen uit zijn lijf zien lopen om een resultaat op de been te brengen. Tis zelfs zo een doorzetter dat hij in de derde helft ook nog volle bak kan gaan. Als Mitchell zijn tanden ergens inzet dan weet je dat er een goed resultaat tevoorschijn zal komen. Zo ook bij foto’s in de KP, hier zitten af en toe echt schitterende plaatjes tussen al zal hij zelf wellicht een andere mening hebben. Met Mitchell is het altijd lachen en feest, maar hij zal serieus zijn op de momenten dat het nodig is (wanneer het bier op is bijvoorbeeld 😉). Een avondje met Mitchell is gegarandeerd een geslaagde avond en met een beetje geluk krijg je ook nog zijn signature zin te horen: ‘ik ben zo lam das niet okay…’. Ik hoop dat jullie hem allemaal ontmoeten want het zou zonde zijn om hem mis te lopen. Het goeie gevoel voor humor levert ook altijd wel leuke situaties, zo hebben we vaak hartelijk gelachen in de KP of tijdens een (voor)drink en zijn er zeker zeer interessante discussies die we gevoerd hebben. Ik kan nu al niet wachten op wat er komend jaar allemaal te wachten staat. 1 ding weet ik zeker: maakt niet uit onder welke omstandigheden, we gaan er een topjaar van maken!!!

Dixit,

Youri Speth

Feest 2020-2021

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!