Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Evelien Rossen

Materiaalmeester – Mentor

Ooooohhhhh EVELIENE, WAAR IS DE VASELINE? Ik moest hier wel mee beginnen. Ik heb Evelien namelijk pas echt leren kennen op de skireis van afgelopen jaar, waar ik met mijn vervelende aangeschoten bakkes dit keer op keer uitkraamde. Dit alles nog voor ik er achter kwam dat Evelien Evelien heette, en niet Eveliene. Shit happens I guess. Op het eerste gezicht lijkt Evelien echt een modelstudente. Ze lijkt stil, tegen verlegen aan met goede punten en een onschuldige blik. Er zijn echter wat manieren om een heel andere Evelien naar boven te halen. De eerste manier is om haar een beetje te pushen, en dan blijkt dat dit lieve kleine meisje toch echt wel wat vuur in zich kan hebben. Ik merkte dit tijdens de doopactiviteiten voor het eerst, ik heb zelden iemand zo boos zien kijken. De (voor haar) wat leukere manier dat dit naar boven kwam was toen ik nietsvermoedend mijn ski’s aan het inspecteren was tot er uit een compleet dode hoek een ongekend grote lading sneeuw mijn gezicht in gekatapulteerd werd. Revenge will be sweet… De tweede manier om haar wat losser te krijgen is door er wat alcohol in te gooien, en dan verandert dit lieve kleine meisje plots in een baldadig feestbeest en altijd op een leuke manier. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij haar functies als materiaalmeester en mentor op een leuke, professionele manier zal uitvoeren en de studenten diergeneeskunde zal bijstaan waar ze kan!

Dixit,

Bram Rijnsbergen

Vice-praeses 2020-2021

Zedenmeester 2019-2020

Onze Partners

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!